Samenwerken

Samenwerken

Heb jij een leuk idee, initiatief dat je uit wil rollen, kennis die gedeeld moet worden of zin om je handen lekker uit de mouwen te steken? En past dat bij de idealen van De Bosspot?

We vinden het heel leuk om samen nieuwe projecten vorm te geven, onze ruimte optimaal te benutten en elkaar te inspireren. Laat van je horen! Info@debosspot.nl

 

WhatsApp Image 2024-09-27 at 09.23.14

Catering

Een bedrijfslunch, feest of opening – wij laten jou en jouw gasten graag proeven van al het lekkers dat onze Nijmeegse bodem op dit moment te bieden heeft. Altijd vers, lokaal en seizoensgebonden, dus elke week weer wat anders! 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we denken graag mee over een passend buffet. Mail naar info@debosspot.nl!

 

Schermafbeelding 2024-01-19 112110

Teamuitjes

In onze gezellige huiskamer of op een locatie naar keuze; wij verzorgen graag op maat afgestemde teamuitjes! Wil jij met je team lekker in de watten gelegd worden met een vier-, vijf- of zesgangendiner, of juist zelf de handen uit de mouwen steken met een verbindende workshop? 

Mail ons en samen bedenken we een passend scenario voor jouw team!

 

WhatsApp Image 2024-01-19 at 12.30.13

Cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen met een lokaal, knus en inspirerend diner? Of juist blij maken met een workshop? Dat kan! Wij hebben cadeaubonnen beschikbaar tegen ieder gewenst bedrag.

Loop eens bij ons binnen of informeer via de mail: info@debosspot.nl !