Workshops

Kokkerellen in De Bosspot

WhatsApp Image 2024-01-19 at 13.12.31

We werken bij De Bosspot zo lokaal mogelijk, plantaardig, met biologische producten en seizoensgebonden. Klinkt moeilijk? Kom dan langs en leer hoe simpel – en lekker – dat kan zijn!

Deelname aan de workshop kost € 25 per persoon. Schrijf je in via onderstaande link. We hebben een maximum van 7 personen per workshop.

Leer typische voedselbos- en moestuin gewassen kennen en verwerken in je eigen keuken tot de lekkerste gerechten!

De workshops hebben ieder een eigen thema. Van het zelf maken van milieuvriendelijke en heerlijk ruikende deodorant, papier, zalf of oppeppende theemix, tot het gemakkelijk leren bereiden van een lokale seizoensgroente. Je leert over de groei, oogst en voedingswaarde van het gewas onder het genot van een drankje. Daarna gaan we samen aan de slag! En; er wordt uiteraard geproefd!

Je kan meedoen op:

  • woensdag 20 maart – 15.00u tot 17.30u – knolselderij
Data in april volgen binnenkort!
 

Workshop: Knolselderij

woensdag 20 maart van 15:00 tot 17:30

Een echte hollandse groente. Niet iedereen die er eentje in z’n groentenpakketje krijgt herkent de knol, of weet wat je er mee kan. Of misschien denk je alleen aan erwtensoep?

Leer de knolsederij beter kennen! We maken samen drie verschillende recepten , proeven ze, én je krijgt deze per mail nog toegestuurd na de workshop!

IMG-20230408-WA0008