Diners

Eet wat De Bosspot schaft!

We beginnen iedere avond om 18.30 en om 20.30 uur ronden we de avond af. Tussen de gangen door vertellen we aan de hand van de gerechten over de lokale telers en voedselbosboeren, en en is er ruim de tijd om vragen te stellen.

Kosten: 35 euro per persoon, inclusief (alcoholvrije) drankjes

Leer typische voedselbos- en moestuingewassen kennen in onze gerechten! 

Eet met ons mee in onze huiselijke keuken in de Paraplufabriek. Voor ons pop-up diner verwerken we groenten en voedselbosproducten uit het seizoen tot een heerlijke lokale en plantaardige driegangenmaaltijd. Het enige wat jij hoeft te doen is plaatsnemen, bijkomen van je dag en genieten! 

Je kan mee-eten op: 

  • donderdag 28 november – om 20:30 start gratis filmvertoning van Food.Film.Fest
  • donderdag 12 december – start om 18.15u
  • donderdag 19 december – feestelijke editie! (zie voor meer informatie hieronder)
  • donderdag 9 januari

Feestelijk vijfgangendiner – met live muziek!

Op donderdag 19 december organiseert De Bosspot een luxe editie van Eet wat De Bosspot Schaft; een lokaal, inspirerend, seizoensgebonden en plantaardig vijfgangendiner.

Nodig je vrienden uit en laat je verrassen met al het goeds dat Nijmegen te bieden heeft!

We beginnen deze avond om 18.30 en we tafelen rustig door tot ongeveer 21.30u. Tussen de gangen door vertellen we aan de hand van de gerechten over de lokale telers en voedselbosboeren. Daarbij verzorgt singer-songwriter Kelvin Klaassen live muziek!

Kosten: 50 euro per persoon, inclusief (alcoholvrije) drankjes. Klik hier voor meer informatie.