Tempeh workshop – avond
12/02 @ 19:15 - 21:15
Tempeh Workshop (incl. proeverij)
Fermenteren kan je leren! De Bosspot en Boonzaak organiseren samen een tempeh workshop. Leer alles over lokale bijzondere boonsoorten en het proces van het maken van deze heerlijke en voedzame plantaardige eiwitbron. We begeleiden je bij elke stap, van het fermenteren van de bonen tot het bereiden van smakelijke tempeh-gerechten. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of net begint, het belooft een leerzame ervaring te worden.
Daarnaast doen we ook een proeverij met tempeh van verschillende lokale bonensoorten en je gaat me je zelf gemaakte tempeh naar huis.
Deze workshop wordt op 12 februari 2025 gegeven om zowel 10.30u in de ochtend, als om 19.15u in de avond. Per workshop zijn er maximaal 13 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via dit formulier! – Let op: de avondworkshop is vol. Er is wel nog plek om 10.30u.
Meer weten over de Boonzaak? Check de website!